HD Leadership™

Mastermind

HD Leadership™

Mastermind

DUUR: 3 MAANDEN

BOEK HIER JE 20 MINUTEN GESPREK MET ONS OM EEN PLEK TE RESERVEREN VOOR DE
HD LEADERSHIP
™ MASTERMIND!

Influencer

ALLEEN SUCCESVOLLE BESLISSINGEN IN 2024!

Ontdek jouw unieke formule voor werkelijke groei, succes en vervulling!

Heb je het gevoel dat alle logische en rationele keuzes in het ondernemerschap en de zakelijke wereld niet meer voor je werken? Voel je intuïtief aan dat jij op een andere manier keuzes moet maken, maar weet je niet hoe?Laat mij je dan helpen om alleen nog maar keuzes te maken in lijn met jouw Human Design. Speciaal voor ondernemers en top leiders organiseer ik in 2024, mijn baanbrekende HD Leadership™ Masterminds.


Deze masterminds zijn ontworpen voor jou als visionaire leider en/of bewuste ondernemer die wil stoppen met twijfelen over welke keuze je nu moet maken en klaar is om alleen nog succesvolle beslissingen te nemen voor 2024!
Beslissingen die zorgen voor werkelijk succes, groei en vervulling! 

DIT KAN JE VERWACHTEN

Intieme groepen per human design-type: We geloven in de kracht van herkenning en ‘companionship’. Daarom vormen we kleine, intieme groepen op basis van jouw unieke human design type.

 

Unieke strategie voor individuele groei: We helpen je een strategie te ontwikkelen waarmee je beslissingen neemt en keuzes maakt die in jouw voordeel werken, zonder concessies te doen aan (financieel) succes en groei.

 

Samenwerking met gelijkgestemden: Geniet van een drie maanden durende reis waarin je samenwerkt met gelijkgestemde ondernemers en leiders.

 

Fysieke en virtuele ontmoetingen: Ontmoet je mastermind en mijzelf en deel je ideeën tijdens drie fysieke bijeenkomsten in mijn kantoor én daarnaast drie online sessies.

 

Persoonlijk human design pakket: Ontvang jouw eigen online human design boek, op maat gemaakt om jouw potentieel te ontsluiten.

 

Expertbegeleiding: Profiteer van mijn kennis op het gebied van human design en intuïtive leiderschap, specifiek gericht op jouw energietype en jouw strategie.

 

Ontdek jouw unieke manier van ondernemen en leiderschap: Laat ons je helpen je eigen unieke benadering van ondernemen en (zelf)leiderschap te ontdekken.

 

Nieuwe zakelijke connecties voor het Leven: Leg waardevolle contacten die verder gaan dan de mastermind en bouw blijvende professionele relaties op.

 

Een ervaring die je leven verrijkt!

Influencer
Hoe meld je je aan: Ik spreek graag persoonlijk met iedereen om de juiste groepen samen te stellen en te kijken of er een perfecte match is. Boek hieronder je 20 min. durende gesprek met mij. Ik bel je op het door jouw gekozen moment!

 

Datum: Elk kwartaal starten er nieuwe Mastermind groepen.

 

Duur: 3 maanden.

 

Investering: €4.000,- excl. BTW

Sinds ik ben gaan leven en ondernemen in lijn met mijn unieke human design, is alles veranderd. Ik heb ontdekt hoe ik mijn volle potentieel kan benutten, hoe ik weer echt kan genieten en vooral: hoe ik alleen nog besluiten neem en keuzes maak die échte vervulling, groei en succes opleveren.

Dit heeft geleid tot geweldige resultaten.

Ik ervaar een fantastische flow waarin ik me energiek, gezond en vrij voel. Ik besteed mijn tijd efficiënt, waardoor ik meer tijd voor mezelf en mijn privéleven overhoud, zonder in te leveren op mijn omzet en groei. Sterker nog, mijn omzet is verviervoudigd in vergelijking met vorig jaar.

En dit kan jij ook! Laat mij je helpen om alleen nog keuzes te maken en beslissingen te nemen in lijn met jouw HD. Neem deel aan de online
HD Leadership™ Masterclass op mijn kosten én ontdek jouw unieke formule voor meer succes, groei en vervulling!

GET IN TOUCH

Stuur me een berichtje of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste inspiratie updates! De toestemming kan je elk moment weer intrekken. 

of