HD Leadership™

Londen

HD Leadership™

Londen

HUMAN DESIGN
DEEP DIVE

HUMAN DESIGN DEEP DIVE DAG IN LONDEN

HD LEADERSHIP™

Hoe staat het met je onderneming of de functie die je nu vervult? Ben je tevreden met je persoonlijkleiderschap? Hoeveel uur werk jij? Behaald je de juiste resultaten? Kost de manier van ondernemen en/of leiding geven je te veel energie? Is het chaos in je hoofd? Lukt het je niet om de juiste richting te vinden? Stagneert de groei? Loop je vast en voelt alles alsof je tegen de rivier in zwemt? 

Dan ben je hier op het juiste adres!

Hoe zou het zijn wanneer jij alleen nog besluiten neemt in lijn met jouw human design dat leid naar werkelijke groei & vervulling in het ondernemerschap en vreugde in het leven? Hoe zou het zijn als ik je help te leven en ondernemen volgens jouw eigen unieke succes formule? Zodat je je bedrijfsdoelen en dromen werkelijkheid kunt laten worden en je vanaf nu alleen nog maar groter en beter wordt in wat je doet?

In mijn 1:1 HD Leadership™ dag, maken we een deep dive in jouw human design. Ik laat je direct zien waar het nu niet voor je werkt en geef je de inzichten die jij gaat toepassen in je leven en je onderneming.  

Ik coach je op wie je bent en wat er in jou verscholen ligt. 

 

Hierdoor ga je ondernemen en leven volgens jouw natuur, zoals jij gebouwd bent. Dit zorgt ervoor dat je maximale bezieling voelt en jij die krachtige bewuste leider wordt waarvan je voelt en weet dat het erin zit!

En dit doen we niet ‘gewoon’ in Nederland, dit doen we in Londen. Deze stad zorgt ervoor dat jij uit jouw vertrouwde omgeving stapt en je in een nieuwe grootse omgeving waant waardoor alles nog sneller gaat stromen. En er is geen betere plek dan Londen om dit te ervaren! 

Vip dag Londen

DIT KAN JE VERWACHTEN

Een goed voorbereide en uitgewerkte analyse van jouw human design in combinatie met jouw uitdagingen en verlangens als leider. 

› Jouw eigen complete human design boek voor na de HD Leadership™ deep dive dag, zodat je ten alle tijden alle informatie weer kunt terug halen. 

› Een volle deep dive in jouw online Human Design waar je direct te weten komt waardoor het nu niet stroomt in je functie als leider, je onderneming en in je leven.

› Waardevolle inzichten over jezelf, vanuit jouw Human Design waardoor jij in staat bent krachtige keuzes te maken voor jezelf en je onderneming. 

› Mijn strategische perspectieven voor jou.

› Een grandioze ervaring in Londen waardoor je direct next level gaat. 

› Gratis hotel overnachting in een fantastisch state of the art hotel aan de rivier de Thames, midden in Londen! 

› Een heerlijk luxe diner met mij op hoogte (letterlijk en figuurlijk). 

› Twee weken lang ná-begeleiding middels een één uur durende online sessie via Zoom.

› Onbeperkt whatsapp contact voor al je vragen binnen deze twee weken.

1:1 HD Leadership deep dive dag in Londen
€6.500,00 excl. BTW

GET IN TOUCH

Stuur me een berichtje of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste inspiratie updates! De toestemming kan je elk moment weer intrekken. 

of