Over

Marloes

Mijn verhaal

OVER MARLOES

Eigenlijk had ik alles wat als nodig wordt gezien voor een gelukkig en voldaan leven; een stabiele relatie, een goede baan en een droomhuis. Toch overviel het gevoel van onrust mij op momenten die ik niet kon plaatsen. Er was een heftige gebeurtenis in mijn leven nodig om me wakker te schudden en de kracht te geven om écht te kiezen voor mezelf. Al wist ik op dat moment nog niet hoe Human Design, Leiderschapsstijlen, Leiderschap, en Ondernemen in dit alles pasten.

Feel the fear and do it anyway…

Er zijn momenten geweest waarop ik heb getwijfeld en me heb afgevraagd of ik al die zekerheid en veiligheid achter me had moeten laten, want mijn verhaal naar een leven in overvloed, groei en vervulling begon met vallen en opstaan. Maar er is geen glans zonder wrijving, zeggen ze wel eens.

“Door in lijn te leven en ondernemen volgens mijn unieke human design leef ik nu mijn droomleven en run ik met veel succes en vervulling mijn droombusiness en dat gun ik jou ook!”

Tijdens het bewandelen van mijn pad, heb ik enorm veel geleerd. Een kleine greep uit wat er zoal gebeurde? Ik ben me gaan verdiepen in Human Design, mindfulness en breathwork en leerde door middel van (zelf)leiderschap en het volgen van mijn unieke Human Design formule, mijn doelen en dromen waar te maken.

Al mijn kennis, inzichten en ervaring heb ik gebundeld in mijn HD Leadership™ methodiek en inmiddels mag ik als Human Design expert, mentor & HD Leadership™ strateeg elke dag andere ondernemers, oprichters, CEO’s, Directie en Management teams helpen om succes, expansie en vervulling te creëren. Ik gebruik hiervoor de krachtige tool, mijn unieke HD Leadership™ methodiek.

Ik hoop dat ik je mag inspireren en in beweging kan zetten, zodat jij doorstroming en zingeving voelt, richting creëert en groei manifesteert vanuit jouw eigen Human Design.

Marloes

GET IN TOUCH

Stuur me een berichtje of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste inspiratie updates! De toestemming kan je elk moment weer intrekken.

of