Let op; alleen wanneer je deze HD Leadership™ Masterclass Replay hebt aangevraagd kan je gebruik maken van het onderstaande gesprek.

REPLAY MASTERCLASS: Circuits

In deze masterclass kom jij te weten welke energie je te brengen hebt, hoe jij in verbinding staat met je (directie)team, je omgeving en hoe je het beste impact maakt op anderen!

Download eerst jouw unieke HD bodygraph via mijn basis e-book: Uniek Human Design voor Ondernemers – de 4 stappen voor ware vervulling en succes. 

Hierin ga jij vinden wat jouw unieke Human Design strategie en beslissing autoriteit is. Hier zal ik continue naar terug verwijzen tijdens de masterclass, houd het e-book dan ook bij de hand.

Mocht je 1 minuut extra tijd over hebben, vul dan zeker het bijgevoegde formulier in, dan krijg je ook gratis toegang tot de basis Masterclass van afgelopen januari: alleen nog succesvolle beslissingen in 2024!

Human Design is jouw ‘need to know’ als succesvolle ondernemer die innerlijke rust en bezieling zoekt, want het opent de deur naar het begrijpen en optimaal benutten van jouw unieke energie, besluitvorming en authentieke zelf, waardoor je kunt gedijen te midden van de moderne chaos.

Ginny Winkelman, Generator, Founder & Scheidings specialist - ouders in scheiding.

Ik raad Human Design én Marloes met haar unieke methode aan ambitieuze ondernemers aan die een hele leuke onderneming hebben en toch toch vastlopen op zichzelf. Je krijgt namelijk ontzettend goed inzicht in wie je bent en of je onderneming daarop aansluit.

Ernst de Jong, Generator, Int. Consultancy / Interim Management / Agency representation - Senior Management Support.

I attended a ‘Human Design leadership’ program. This program, under the inspiring leadership of Marloes Oosterveen, is highly recommended for 
all leaders, entrepreneurs or CEO’s who are interested in a new perspective as to how to grow as a person and therefore
successfully manage their companies. The program can be taken in London as well as in Utrecht.

Yvonne van Kaathoven, Projector, Founder & dé Scrummaster van Nederland - Daily Lean.

Door mijn Human Design te eren, leer ik dat ik geboren ben om systemen, processen en concepten te doorgronden, om vanuit daar te zien hoe het beter of slimmer kan om vervolgens de wereld te gidsen naar die slimmere manier, past goed bij scrummen! Ik heb nu eindelijk helder wat ik ga doen en hoe ik dat ga aanpakken. Dat geeft me zo’n blessed feeling that I am ready to rumble 😉.

Romy Nieuwenhuis, MG, Founder & HR-businesspartner - BRAVO Curacao.

Éen van de beste beslissingen die ik het afgelopen jaar heb genomen is om in mijn Human Design te duiken met de hulp van Marloes. Ik voel dat ik onder haar begeleiding gegroeid ben en dat ik veel rustiger ben als persoon en daardoor ook als ondernemer. Ik begrijp mezelf elke keer een stukje beter. Dank voor jouw slimme inzichten, het delen van ervaringen en jouw vertrouwen in mij. 

Arjan Spruijt, Generator, Directeur, ondernemer, bestuurslid - Vlirdens & ProAnalytics & ContactWorx & Microbac Bioproducts Group.

Succes en groei heb ik met al mijn bedrijven gekend en ken ik nog steeds. Maar door in lijn te leven met mijn Human Design ervaar ik weer de levensvreugde en creëer ik innerlijke rust en tijd voor mezelf. 

Jette van Duijn, Manifestor, Founder & Programma en Methodespecialist - Jette van Duijn.

Het is heerlijk om te zien hoe Human Design altijd weer bevestigd hoe je WEL bent. Dank voor de waardevolle inzichten. 

Guy Rutten, MG, Founder - First Serve.

Ik bedankte Marloes voor de impact die Human Design in een paar weken tijd al had gerealiseerd. Je komt echt tot je eigen kern en in mijn geval ga ik eindelijk moe maar voldaan naar bed en sta vol energie weer op. Hét signaal voor een MG dat ik op de goede weg zit en dat voelt heel erg fijn! 

Donna Luisa Huijzendveld, Projector, Auteur 'Mooi Mens', Founder - Schrijf Agency & DonnaLuisa.nl.

Door in lijn te leven met mijn Human Design durf ik de controle echt los te laten. Daardoor ben ik veel sterker en veel meer mezelf geworden.

Floris van Woudenberg, Generator, Founder, Expert - digitale transformatie & leiderschap.

Human Design is voor mij: read the f*cking manual. Het laat me zien wat me energie geeft. Het geeft ook mijn natuurtalenten weer waar ik zelf niet bewust van ben en anderen blijkbaar wel en deze kan ik nu heel bewust inzetten. Daarnaast legt Human Design ook mijn onzekerheden uit en kan je het direct een plaats geven waardoor het een minder grote rol speelt. 

Over Marloes

‘Is dit het nu?’ vroeg ik mezelf af.

Mijn meest onlogische besluit bleek mijn meest succesvolle ooit!

Zo’n zes jaar geleden nam ik een radicaal andere koers in mijn leven en ondernemerschap. Ik liet zekerheden achter en volgde mijn intuïtie, ver weg van het bekende.

Dit leidde niet alleen tot financiële vrijheid, geluk en groei maar nog belangrijker tot diepe voldoening en levensvreugde.

Albert Einstein’s woorden: “Het intuïtieve brein is een heilig geschenk en het verstand is een dappere dienaar.” werden mijn leidraad.

Nu deel ik mijn transformatieve reis met jou, als ondernemer.

Met Human Design als metgezel ontdekte ik een specifieke unieke formule voor mijn succes, die mijn groei, impact en innerlijke voldoening aanzienlijk vergrootte.

Het is namelijk de bedoeling dat je, naast je succes vooral geniet van je leven én je onderneming. Human Design laat je jouw unieke strategie zien hoe! 

Bekend van…

Bing retreats