Gebaseerd op de unieke HD Leadership™ Methodiek!

UNIEK HUMAN DESIGN voor ONDERNEMERS

DE 4 STAPPEN VOOR WARE VERVULLING EN SUCCES!

Ben jij een gedreven ondernemer die streeft naar vervulling én innerlijke rust zonder consessies te doen op je succes en groei? Dan is ons e-book “Uniek Human Design voor Ondernemers – de 4 stappen voor ware vervulling en succes” precies wat je nodig hebt.

In dit e-book vind je waardevolle inzichten die je niet mag missen:

✓ Ontgrendel je Authentieke Zelf: Leer hoe je jouw unieke Human Design gebruikt om je volledige potentieel te benutten.

✓ Innerlijke Balans: Experimenteer met jouw unieke formule zodat je weer volop gaat genieten van je bedrijf zonder consessies te doen op je succes en omzet.

✓ Zuivere Beslissingen: Leer hoe je intuïtief beslissingen neemt die aansluiten bij jouw diepste verlangens, motivaties en waarden.

✓ Gerichte Groei: Ontwikkel jouw unieke strategie die perfect past bij jouw persoonlijkheid en ondernemersstijl, waardoor je bedrijf op natuurlijke wijze kan groeien.

✓ Praktijkvoorbeelden: Ontdek hoe andere succesvolle ondernemers deze principes hebben toegepast en welke resultaten ze hebben behaald.

✓ De 4 Stappen van Human Design: Heldere uitleg van de 4 stappen naar ware bezieling, innerlijke rust en succes.

Dit e-book is niet alleen een ‘nice to know’ maar ook een ‘must-have’ voor elke ondernemer die niet alleen succesvol wil zijn, maar ook vervulling en innerlijke rust nastreeft. Download het nu en begin jouw reis naar een leven en een onderneming dat in perfecte harmonie is met wie je werkelijk bent.

Ginny Winkelman, Generator, Founder & Scheidings specialist - ouders in scheiding.

Ik raad Human Design én Marloes met haar unieke methode aan ambitieuze ondernemers aan die een hele leuke onderneming hebben en toch toch vastlopen op zichzelf. Je krijgt namelijk ontzettend goed inzicht in wie je bent en of je onderneming daarop aansluit.

Ernst de Jong, Generator, Int. Consultancy / Interim Management / Agency representation - Senior Management Support.

I attended a ‘Human Design leadership’ program. This program, under the inspiring leadership of Marloes Oosterveen, is highly recommended for 
all leaders, entrepreneurs or CEO’s who are interested in a new perspective as to how to grow as a person and therefore
successfully manage their companies. The program can be taken in London as well as in Utrecht.

Yvonne van Kaathoven, Projector, Founder & dé Scrummaster van Nederland - Daily Lean.

Door mijn Human Design te eren, leer ik dat ik geboren ben om systemen, processen en concepten te doorgronden, om vanuit daar te zien hoe het beter of slimmer kan om vervolgens de wereld te gidsen naar die slimmere manier, past goed bij scrummen! Ik heb nu eindelijk helder wat ik ga doen en hoe ik dat ga aanpakken. Dat geeft me zo’n blessed feeling that I am ready to rumble 😉.

Romy Nieuwenhuis, MG, Founder & HR-businesspartner - BRAVO Curacao.

Éen van de beste beslissingen die ik het afgelopen jaar heb genomen is om in mijn Human Design te duiken met de hulp van Marloes. Ik voel dat ik onder haar begeleiding gegroeid ben en dat ik veel rustiger ben als persoon en daardoor ook als ondernemer. Ik begrijp mezelf elke keer een stukje beter. Dank voor jouw slimme inzichten, het delen van ervaringen en jouw vertrouwen in mij. 

Arjan Spruijt, Generator, Directeur, ondernemer, bestuurslid - Vlirdens & ProAnalytics & ContactWorx & Microbac Bioproducts Group.

Succes en groei heb ik met al mijn bedrijven gekend en ken ik nog steeds. Maar door in lijn te leven met mijn Human Design ervaar ik weer de levensvreugde en creëer ik innerlijke rust en tijd voor mezelf. 

Jette van Duijn, Manifestor, Founder & Programma en Methodespecialist - Jette van Duijn.

Het is heerlijk om te zien hoe Human Design altijd weer bevestigd hoe je WEL bent. Dank voor de waardevolle inzichten. 

Guy Rutten, MG, Founder - First Serve.

Ik bedankte Marloes voor de impact die Human Design in een paar weken tijd al had gerealiseerd. Je komt echt tot je eigen kern en in mijn geval ga ik eindelijk moe maar voldaan naar bed en sta vol energie weer op. Hét signaal voor een MG dat ik op de goede weg zit en dat voelt heel erg fijn! 

Donna Luisa Huijzendveld, Projector, Auteur 'Mooi Mens', Founder - Schrijf Agency & DonnaLuisa.nl.

Door in lijn te leven met mijn Human Design durf ik de controle echt los te laten. Daardoor ben ik veel sterker en veel meer mezelf geworden.

Floris van Woudenberg, Generator, Founder, Expert - digitale transformatie & leiderschap.

Human Design is voor mij: read the f*cking manual. Het laat me zien wat me energie geeft. Het geeft ook mijn natuurtalenten weer waar ik zelf niet bewust van ben en anderen blijkbaar wel en deze kan ik nu heel bewust inzetten. Daarnaast legt Human Design ook mijn onzekerheden uit en kan je het direct een plaats geven waardoor het een minder grote rol speelt. 

OVER MARLOES

‘Is dit het nu?’ vroeg ik mezelf af.

Mijn meest onlogische besluit bleek mijn meest succesvolle ooit!

Zo’n zes jaar geleden nam ik een radicaal andere koers in mijn leven en ondernemerschap. Ik liet zekerheden achter en volgde mijn intuïtie, ver weg van het bekende.

Dit leidde niet alleen tot financiële vrijheid, geluk en groei maar nog belangrijker tot diepe voldoening en levensvreugde.

Albert Einstein’s woorden: “Het intuïtieve brein is een heilig geschenk en het verstand is een dappere dienaar.” werden mijn leidraad.

Nu deel ik mijn transformatieve reis met jou, als ondernemer.

Met Human Design als metgezel ontdekte ik een specifieke unieke formule voor mijn succes, die mijn groei, impact en innerlijke voldoening aanzienlijk vergrootte.

Het is namelijk de bedoeling dat je, naast je succes vooral geniet van je leven én je onderneming. Human Design laat je jouw unieke strategie zien hoe! 

BEKEND VAN….

Bing retreats